otrdiena, 2023. gada 31. janvāris

VSETTRANSPORT. Paku izņemšana Latvijā un Īrijā 2023. gada februārī



VSETransport, Kurjera piegāde no Latvijas uz Īriju, arī piegāde pa ceļam uz Vāciju, Holandi, Beļģiju, Franciju.


Saņemšana Latvijā 12-14 februāris, piegāde Īrijā 18-20 februāris. Paku izņemšana Īrijā no 18. līdz 22. februārim. Piegāde uz Latviju 26-28 februāris. Paldies.


VSE TRANSPORTS. Piegāde ar kurjeru no Īrijas uz Latviju un atpakaļ.

Visi jautājumi par piegādi, akcijām un atlaidēm WhadsApp čatā +353 85 707 367

Auto noma 1,5 tonnu kravas vienā virzienā: Beļģija, Holande, Vācija, Polija, Lietuva, Latvija 1 700 €
Pārvadājām pakas, mēbeles, būvmateriālus, logus, durvis, ratiņus, autiņus un citus bērnu aprūpes produktus, matračus, sētiņas un galdus ēdināšanai, transportlīdzekļus cilvēkiem ar kustību traucējumiem (velosipēdi invalīdiem, ratiņkrēslus un ratiņkrēslus, krēslus - mehāniskos un elektriskos ratiņkrēsli, staiguļi un rullīši, saliekamās rampas, vertikalizētāji cerebrālās triekas ārstēšanai, pacēlāji pacientiem, simulatori pacientu rehabilitācijai, krēsli ar sanitāro aprīkojumu, tualetes krēsli un tualetes krēsli invalīdiem un veciem cilvēkiem, elektriskie pacēlāji un pārvietojamie kāpņu pacēlāji invalīdi un veci cilvēki, elektriskie skrejriteņi invalīdiem u.c.), motocikli, kvadracikli un tricikli, mopēdi, velosipēdi, bērnu pedāļi un elektromobiļi, bagiji, mikroauto, braucēji, minitraktori, kultivatori,krūmgrieži, zāles pļāvēji, dārza traktori, motorizētie vilcēji, motorzāģi, transportieri, dārza skulptūras, dīķi un strūklakas, augstspiediena mazgātāji, sūkņi, elektriskie ģeneratori un citas kravas, kas sver līdz pusotru tonnu no sliekšņa līdz slieksnim.
Braucam pa maršrutu: Īrija - Šerbūra - Oktevila - Kāna - Havra - Ruāna - Amjēna - Ljēža - Bonna - Ķelne - Dortmunde - Kasele - Potsdama - Berlīne - Poznaņa - Lodza - Varšava - Belostoka - Kauņa - Paņeveža - Šauļi - Latvija .
Varam novirzīties no maršruta līdz 50km, lai paņemtu/piegādātu paku.
Maršruts kartē https://vsetransport.blogspot.com/2020/07/vse-transport.html

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

VSE TRANSPORTS PINTERESTĀ